Start av löpande insamling till diabetesforskningen!

VÄLGÖRENHET

Redan före jul så slog idén ner hos mig att springa för välgörenhet. Jag hade sett några andra som har insamlings- eller välgörenhetsprojekt kopplade till sin löpning. Det vill jag också göra, framför allt samla in pengar till diabetesforskningen.

logoSen dess har jag varit kontakt med Diabetesfonden och startat min insamling 10 kronor i timmen. Den går ut på att just samla in 10 kronor per timme. Helt enkelt att logga all tid till min träning, både löpning, skidor, simning, cykling, gym eller annat som jag räknar som träning.Därefter skänker jag 10 kronor per tränad timme till diabetesforskningen. Håll koll i högerspalten för aktuella siffror för insamlingen!

Mer om 10 kronor i timmen

Jag har satt upp en egen sida om insamlingen, bakgrund, syfte och mer om anledningen att jag vill stötta just diabetesforskningen. Gå in och läs mer, och sprid gärna insamlingen om fler vill hjälpa till. Du kan själv bidra till insamlingen – du måste inte springa eller träna själv, alla former av bidrag är välkomna.

Den blå ringen är en symbol för diabetes, både typ 1 och typ 2.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. #Blogg100 - en utmaning vi antar, på vårt sätt - Webbevakningsbloggen

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*