150 kr till diabetesfonden i mars – klen rapport för 10 kr i timmen

VÄLGÖRENHET

Det blev en klen träningsmånad och ett tunt bidrag till min insamling. Jag har just satt in 150 kr på “Tio kronor i timmen” för 15 träningstimmar under mars månad. Att jämföra med 35 timmar i februari till exempel. Det är klart jag är besviken och en smula bitter över dels resultatet men framför allt att det blev så himla lite träning – och att mitt knä fortfarande inte är okej.

Nu gäller det att vara smart

För över en månad sen kände jag av knät i början av en löparrunda. Men jag sprang ändå, och jag sprang i två timmar dessutom. Riktigt, riktigt dumt gjort. Sen dess har knät blivit lite bättre men jag överansträngde det igen, både en och två gånger. Det hann knappt samla sig till Premiärmilen men höll genom loppet.

Så nu ska jag se till att vårda knät. Det blir mer simning, det blir grundstyrka av benen i gymmet och löprundorna blir smartare. Kortare pass men oftare, och säger knät ifrån så ska jag lyssna, noga. Håll tummarna för att jag har huvudet med mig och inte låter löpglädjen göra så jag tar i för mycket.

Ny rapport i april! Kom ihåg att du kan stötta kampanjen med en slant, insamlingen går till diabetesforskning via Diabetesfonden.

Banner-Stotta-10kr-i-timmen

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. #Blogg100 - en utmaning vi antar, på vårt sätt - Webbevakningsbloggen

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*