175 kr från 17,5 h till diabetesfonden i februari – rapport för 10 kr i timmen

VÄLGÖRENHET

Ännu en månad avslutad, och det är dags att summera träningstiden för insamlingen 10 kronor i timmen. Jag ger ju tio kronor för varje tränad timme till Diabetesfonden och forskning för diabetes.

I januari blev det många tränade timmar, 38,5 närmare bestämt. Det berodde dels på att jag tränade ofta men också att jag körde längdskidor och var ute längre på varje pass. I februari blev det lite färre timmar – 17 timmar och 29 minuter, 175 kr.

Det är dels på grund av färre långpass, men också att jag har haft rejäl känning i ett knä och de två senaste veckorna har det varit på tok för lite träning. I mars ska det skruvas upp – mer pengar till forskningen och mer mil i ben och kropp!

Du kan också hjälpa till!

Jag har sammanlagt samlat in 1 160 kr till kampanjen. 560 kr har jag tränat ihop och sen fått stöd av vänner och bekanta med 600 kr. Målet är 10 000 kronor till diabetesforskning under året – var med du också, bidra till insamlingen här. Du behöver inte träna och samla tid alls, det är mitt jobb. Men vill du det också, så uppmuntrar jag det gärna.

banner-tio-kronor-i-timmen_640

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. #Blogg100 - en utmaning vi antar, på vårt sätt - Webbevakningsbloggen

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*