295 kr till Diabetesfonden – Träningsrapport för april

VÄLGÖRENHET

I april var det väldigt nära målet om i snitt en timme träning per dag, det blev ca 30 minuter kort. Månaden började med en ganska intensiv och tät träning som hade resulterat i en ännu högre siffra. Men så händer det som man får räkna med förstås, dels en utmaning med vardagspusslet, dels en nackspärr som höll i sig i fem dagar och det hjälpte ju inte till. Men hur som helst blev det en fin träningsmånad tycker jag. 29 timmar och 30 minuter blir 295 kr till Diabetesfonden via min insamling på CharityStorm.

Det som hänt i statistiken sen mars är att skidåkningen till slut trillat bort ur diagrammet och ersatts av cykling. Både på trainer men äntligen också ute på landsvägen. Det går en del tid till cyklingen och det kommer öka något framåt, varje pass är ju i regel lite längre i tid. Löpningen rullar på och går framåt, jag utökar distanserna hela tiden och är uppe i pass om ca 20 km. Det jag ska föra in är mer intervaller, löpstyrka och en hel del backträning.

Tyvärr har simningen fått stryka lite på foten, inte i början av månaden men mot slutet. Det blir det dock ändring på, om någon dag så är det dags för PT-kurs i simning och då är det läge att skruva upp intensiteten. Kort och gott, en bra månad och jag ser fram emot nästa – men då är det också dags för proven, med cykelloppet Gran Fondo Stockholm och Kullamannen Ultra

Traning-1-april

Traning-2-april

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*