Pepp! Backträning med Marcus Hellner

INSPIRATION

Alltså. Jag följer ju loppet Stockholms Brantaste på Facebook, och de arrangerar träning i Hammarbybacken vid olika tillfällen som förberedelse för loppet i maj. Jag var med några gånger i höstas, men nu på våren har de dessutom lagt till att en känd träningsprofil håller i träningarna. Både roligt och rätt häftigt initiativ.

Så när statusuppdateringen plötsligt dök upp att skidåkaren och backlegenden Marcus Hellner skulle hålla i träningen – då höll jag på att trycka sönder tangentbordet i min panik att anmäla mig fort som fasen. Till min gläjde hade jag tur – jag fick en plats!

Imorgon smäller det – då ska jag nöta ben och backe för fullt, och det ska till att jag kräks innan jag viker mig – det sista jag vill är att behöva skämmas… Eget inlägg om hur det gick och hur det kändes kommer självklart upp här på bloggen efteråt!

2 Kommentarer på Pepp! Backträning med Marcus Hellner

  1. Åh vad coolt!
    (Önskar att jag bodde närmare stockholm) :-D

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*