Dubbeltrubbel med kort tid kvar

LOPP & LADDNING

Förra veckan blev det klart med en plats på årets Vätternrunda, och idag trillade startbeviset till Stockholm Marathon ner i brevlådan. Mitt första marathon, och min första Vätternrunda eller cykellopp överhuvudtaget förstås.

Stockholm Marathon

Jag har alltid tyckt att Stockholm Marathon ligger så tidigt på säsongen och det var med viss tvekan jag slog till i höstas. Det ska bli riktigt spännande att se hur det går och om det går – men jag är helt klart nervös. Det är ju så långt, och på asfalt, och om fyra veckor, och jag har inte sprungit längre än 18 km mer än… fyra gånger det här året.  Men det ska gå, samtidigt som jag är nervös så blir jag taggad – dubbla känslor hela tiden.

Vätternrundan

Cyklingen, ja där har jag ju hela sex veckor på mig att lära mig så mycket som möjligt och få så många mil i benen som jag hinner. Det kändes kul men aningen vingligt när jag provade i helgen, det blev två mil på lördagen och två mil på söndagen. Fyra mil allt som allt, så det är mycket kvar att göra. För Vätternrundan handlar det också om riktig lång ansträngningstid, säkert 12-15 timmar, och det är jag definitivt inte van vid. Knappt två – spännande och nervöst – igen.

Nåväl, det jag ville säga var att: oj, det är väldigt snart dags för två av mina hittills största utmaningar och jag vet inte alls hur det kommer gå. Det ska bli både roligt och spännande så håll gärna en tumme för mig, nu blir det åka av den närmaste månaden!
banner-tio-kronor-i-timmen_640

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Vi antog och klarade #blogg100-utmaningen! | Webbevakningsbloggen - Webbevakningsbloggen

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*