Glad Påsk! Plus en liten önskelista för vad mitt påskägg ska innehålla

PÅSK & PRYLAR

För det första – Glad Påsk! Hoppas du får en riktigt skön påsk, ledighet och välfyllt påskägg. För min del blir det först lite jobb men sen efterlängtad ledighet. Givetvis familjetid och myspys men också ett långpass på cykeln, ett långpass löpning och gymbesök. Man är nog lite knäpp (engagerad) när reaktionen inför hägrande ledighet är att planera kvalitetsträning. Tack och lov är sambon och jag lika i det avseendet…

Vad vill jag ha i mitt påskägg

Med påsk så har vi ju påskägg som delas ut till höger och vänster fyllda med godis eller andra saker. Jag filosoferade lite om vad jag skulle vilja i påskägget om jag fick drömma lite. Listan kan egentligen göras hur lång som helst, men några saker jag tänkte på är:

  • Pryl. Alltså, det har kommit ut en ny multisport-pulsklocka från Garmin, Garmin fenix 2, mums! Jag har en vass klocka med min Garmin 910XT och har ingen anledning alls att byta än, men på önskelistan blir det dregelvarning…
  • Skor. Skor för löpning, inte för terräng och trail, men för grus och asfalt. Jag är ju på gång att titta på nya men har inte landat i något beslut än. Så den önskan kommer jag uppfylla, men längtan efter ett par nya skor blir bara starkare.
  • Kläder. Främst för löpning och här är det verkligen dags för förnyelse, jag behöver och vill ha lite allt möjligt. Nya löparstrumpor, tights, några tröjor men framför allt jacka/väst/överdragskläder. Jag har faktiskt slitit ut det mesta jag har, dragkedjor verkar vara min grej att slita ut. Önskningen är praktisk, men skadar inte med nytt och snyggt.
  • Cykling. Klart jag skulle vilja ha en ny dyr cykel, eller två med en för triathlon också. Men det är inte så rimligt, däremot en ny cykelhjälm, mer kläder specifikt för cykling. Nya vattenflaskor, kraftmätare för trainern och lite annat smått.
  • Swinrun. Här har jag ju inga grejer alls, och måste skaffa en ny våtdräkt som går bra att springa i. Klart jag sneglat med glasartad blick på vad som ser ut att vara en ruggigt bra modell, en helt ny modell från HEAD. Plus säkerligen en hel del prylar som jag inte känner till än. Jag har kvar att kolla upp specifik utrustning inför Amfibiemannen.

Ärligt talat så har jag rätt bra med utrustning för det mesta, men mycket vill ha mer särskilt när man gillar prylar. Små saker, större och bättre saker – om man får önska alltså!

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*