Vill du ha en biljett till Öppet Spår?

UTLOTTNING

Vill du ha min biljett? Jag har en biljett till Vasaloppet Öppet Spår måndag 24 februari, en biljett som jag inte kommer att använda. Först så tänkte jag förstås sälja den, men så kom jag på att det vore roligare om jag ger bort den istället. Eller inte ge bort heller, utan jag vill lotta ut den och mot en liten motprestation – att gästblogga på Springcalle.se!

Hur går det till?

Logo-VasaloppetOm du är sugen på min biljett så får du dels säga till, förstås. Samtidigt som du gör det berätta gärna lite mer om dig själv, din relation till träning, till längdskidor och till Vasaloppet, om du åkt förut eller om det är första gången. Du kanske rentav håller på med En Svensk Klassiker? Jag kommer hålla öppet för intresseanmälningar fram till 16/2.

Din motprestation

För det första kommer jag lotta ut biljetten bland de som anmält intresse. Men det som är motprestationen för att få biljetten gratis* är att gästblogga här hos mig på Springcalle.se. Ett inlägg om hur loppet gick, förberedelser, genomförandet, hur lätt eller svårt det var och hur allt kändes. Plus några ord om vem du är förstås. Inlägget ska publiceras senast en vecka efter att loppet genomfördes. Är du ovan att blogga så stöttar jag, var inte orolig.

Känns det okej? Är du intresserad? Skicka då ett mail till mig: springcalle@gmail.com

* Eventuell kostnad hos Vasaloppet för namnbyte står du själv för

Vasaloppet

Bild från Vasaloppet.se

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Peter vann min startplats till Öppet Spår! | SPRINGCALLESPRINGCALLE
  2. Peters Vasalopp, vinnaren av min startplats | Springcalle.se

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*