Gratis startplats till Höga Kusten Trail lottas ut – häng med på premiärloppet

UTLOTTNING

Jag har en gratis startplats till Höga Kusten Trail den 6 september att lotta ut! Vill du hänga med? Jag skrev om loppet tidigare när jag upptäckte det, och blev så sugen att jag nu bestämt mig för att springa det. Men jag vill inte göra det själv, utan istället sätta ihop en liten löparhelg med trevligt sällskap. Vi blir några stycken som springer, ihop eller isär men samtidigt. Boende är ordnat och förmodligen även transport, det som saknas är en ny bekantskap!

Om Höga Kusten Trail och planen i stort

Läs på om loppet på Hogakustentrail.se så du får lite koll. Det är ett kuperat traillopp på 43 km över stig och sten i vacker och spännande natur och miljö. Det är första gången det arrangeras, vilket jag alltid tycker är lite extra roligt och peppande av någon anledning. Loppet går på lördagen och den grova planen är att åka upp från Stockholmsområdet fredag dag, köra loppet på lördagen och vara med på några kvällsaktiviteter som ordnas efteråt. Sen åker vi ner mot Stockholm igen på söndagen. Alltså, du behöver absolut inte bo i Stockholm men transport därifrån till loppet och tillbaka finns färdig. Kostnader som blir är för bränsle och mat att dela på, vi lagar mat och fixar med sånt gemensamt.

Hur utlottningen går till

Det hela är en utlottning och ingen tävling, så allt du behöver göra är några få saker som jag listar nedan. Då åker ditt namn ner på en lapp i burken som jag sedan drar namnet ur. Så enkelt är det, och det här är vad jag vill att du gör:

 • Skicka ett mail till springcalle@gmail.com och säg att du vill vara med i utlottningen
 • Gilla Springcalle på Facebook, följ på Twitter och Instagram (du kan följa av senare)
 • Valfritt, men jag är nyfiken så berätta gärna lite om dig själv och din löparbakgrund
 • Valfritt, men skriv gärna någon rad om varför du vill springa Höga Kusten Trail

Tiden för anmälningar till utlottning pågår fram till fredag 27 juni och på lördagen redovisar jag med glädje vem som kammade hem startplatsen.

Om du inte får startplatsen eller har anmält dig till loppet redan

För dig som inte får startplatsen vill jag ändå rekommendera loppet om du har tid och lust. Eller du kanske redan köpt dig en startplats? Du kan väl meddela mig i så fall, jag tror vi har åtminstone någon sovplats över och vill gärna ha sällskap. Eventuellt går transport också att samordna. Vi får se, hur som helst – om du också ska springa Höga Kusten Trail, hojta till!

5 Kommentarer på Gratis startplats till Höga Kusten Trail lottas ut – häng med på premiärloppet

 1. Hej! Är också sugen på det där loppet. Jag är uppvuxen några kilometer från nationalparken och trivs bra i den terrängen. Tyvärr har jag inga aktiva konton i twitter, fb och instagram så jag kan inte delta i utlottningen. Men kul att du gör reklam för loppet och hoppas många kommer:)

  • Hej Johan, ja visst lockar loppet? Du kanske springer det ändå även om inte mina små kriterier för startplatsen matchar? Håller förresten lite koll på din blogg, minns att jag länkat till den tidigare vid något tillfälle :-)

 2. Ah kul, tack för länken:) Proffsig blogg du har förresten. Jo, jag springer nog hursomhelst. Alltid roligt med premiärer. Vi ses kanske i Skuleskogen då:)

 3. När presenterar du vinnaren av platsen?

  • Halloj, en rimlig fråga när jag skrev 27:e :-) Men livet kom emellan och jag har inte hunnit sätta mig med bloggen där senaste veckan. Men senare idag eller ikväll ska jag minsann få tid att göra vinnarinlägget.

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*