Kullamannen verkar ju riktigt kul

TIPS OM LOPP

Jag är ju ett fan av Salomon Trail Tour och har sprungit ett antal av loppen, men kanske inte tittat så noga på tävlingarna som jag inte haft möjlighet att springa. Men förra veckan tittade jag närmare på Kullamannen som jag hört nämnas här och där som en utmaning och ett intressant lopp.

Nu när jag tittat närmare så verkar det riktigt kul och absolut en utmaning. Väldigt intressant terräng att kämpa med och mot. Jag blir riktigt sugen och de olika filmerna som finns från banorna gör att det lockar extra mycket. Det här vore kul att sikta på nästa år, och då finns det några olika val att välja mellan ser jag, både datum, lopp och distanser:

Traillopp Kullamannen – Svart Bana 12.8 km och Blå Bana 6 km. The Dark Side (nattlöpning) 9 km. Dödens Zon 24 km (extra brant och tekniskt) eller Kullamannen Ultra 53 km. Svåra val, och med det menar jag om man bara får välja ett…

Kullamannen from Kullamannen on Vimeo.

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*