Laddning pågår, på flera håll

CYKELSÄSONG

Häromveckan var jag på ett evenemang som avslutade något som kallades Blogg 100, en utmaning att blogga i 100 dagar. En av talarna där nämnde i förbigående den mänskligt märkliga egenheten att bloggare ber om ursäkt till sin blogg och skäms när man inte uppdaterat tillräckligt ofta… jag tänker inte be om ursäkt, men vill säga att jag saknat att skriva här på ett tag. Livet kom lite emellan helt enkelt.

Men jag har inte legat på latsidan direkt. Nejdå, det pågår träning för fullt. I helgen blev det både cykling och en längre löpartur i skogen. Ikväll blev det ytterligare en cykeltur och imorgon blir det simning. Flera träningsgrenar ska ju få plats men det jag är minst förberedd eller rutinerad på är cyklingen och där lägger jag så mycket tid som möjligt.

Inte så konstigt, det är ju tre och en halv vecka till Vätternrundan och jag började ju cykla alldeles nyss. Men riktig kul är det, och så mycket vacker vår och natur man får se längs vägarna, bullerby-idyller som drar i “flytta-ut-på-landet”-nerven lite väl hårt.

Imorgon är det simning till kvällen tänkte jag skriva några rader om vad som kommer framöver och vilka tankar som snurrar i huvudet om det.

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*