Inspiration för mig som aldrig gjort det

LOPP & LADDNING

För en del så är jag nog lite knäpp, och för andra är jag högst normal. För mig är det nog lite av varje men när jag ser den här videon så blir jag oerhört inspirerad till att springa ett marathon. Även målscenerna ungefär en minut in i klippet faktiskt. Då ska man också komma ihåg att jag aldrig sprungit ett marathon än. Det längsta jag sprungit är 30 km på Lidingöloppet men har bokat Stockholm Marathon i juni i år som premiär.

Jag hittade filmen i en artikel på Loppen.se, och ville dela med mig av vad jag såg. Klippet är en del av en hel spelfilm faktiskt, Spirit of the Marathon. Den skildrar fem maratonlöpares resa och upplevelse när de tränar inför och tävlar i 2005 års Chicago Marathon.

 Nyfiken och rädd på samma gång

Det verkar så stort med marathon, men samtidigt så genomförbart. Det jag hör är ju vilken bedrift det är, distansen, tiden, utmaningen. Samtidigt är det ju tusen och åter tusentals människor som genomfört det. Så omöjligt är det inte, men det är en blandad känsla jag får av att vara väldigt nyfiken på det men samtidigt lite skraj. Nåväl, det ska bli skönt att ha det gjort i juni så jag är med i “klubben” och kan snacka om det på riktigt.

 

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. #Blogg100 - en utmaning vi antar, på vårt sätt - Webbevakningsbloggen

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*