Löparlyftet – Springcalle blir löpcoach

LANSERING AV LÖPARLYFTET

Nu har jag sprungit så långt att det blivit dags att ta ett nästa väldigt roligt steg. Jag har formellt utbildat mig till löpcoach och startar verksamhet under namnet Löparlyftet! Jag utbildade mig för ett antal veckor sen hos PT School och Urban Tribes. En mycket bra utbildning som dels bekräftade att jag är erfaren och på helt rätt nivå, dels gav mig de rätta orden till saker jag kan eller känner till och dels fick jag nya intressanta insikter, kunskap och verktyg!

Det känns riktigt kul, och rätt. Det känns verkligen som ett naturligt nästa steg att göra mer av löpningen och framförallt för andra. Jag känner ett driv och engagemang i att dels visa människor vad löpning kan vara och hjälpa dem hitta sin löpning. Dels att stötta människor att utvecklas vidare och hitta en lättare löpning för att berika livet.

En del av mitt bloggande genomsyras av samma sak, att berätta om löpning med upplevelser, erfarenheter, upptäckter och utveckling. Tänk att få förmedla glädjen och möjligheterna till människor ute i ett riktigt löparspår, och samtidigt handfast hjälpa dem på vägen?

Det här med löpcoaching

Idag har det blivit väldigt populärt med löpcoacher och löpargrupper, jag hänger själv med på en del arrangemang och ser grupper med coacher i spåret nästan varje gång jag är ute och springer. Men vad ska man då med en löpcoach till? Hur svårt kan det vara att springa? Det är en vanlig fråga, och en löpcoach är det inte alla som behöver. Men för många är det ett stort stöd, och inte minst gruppcoaching i gemenskap, det man oftast ser därute. Jag har skrivit några rader om det på Löparlyftet. Där har jag förresten också skrivit om löpning i stort.

Mer om Springcalle som Löpcoach

Jag erbjuder främst gruppcoaching och håller till i Stockholm, närmare bestämt i Söderort. Min målgrupp är nybörjare, motionärer och relativt rutinerade. Läs mer om mina tankar på Löparlyftet, t.ex på sidan om löpcoaching och om Löparlyftet.

Verksamheten inom Löparlyftet är en del av företaget Kroppslyftet som min sambo driver och jag nu bidrar ännu mer till. Kroppslyftets verksamhet är massage för privatpersoner, företag och produkter via en webbshop. Här finns en hel del ambitioner att växa vidare inom hälsa- och friskvård, men mer om det vartefter. Löparlyftet är ett steg på vägen.

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*