Lopp som sporre funkar även för skidor – Engelbrektsloppet nästa

MOTIVATION

Springcalle är anmäld till Engelbrektsloppet

En sak jag lärt mig under året är att lopp är en sporre som funkar för mig. Ett mål att jobba mot som ger ett syfte med träningen om dagarna. Sen kan man ju säga att det ibland går lite fort och impulsivt, men så funkar jag tydligen i de här sammanhangen.

Efter min ostadiga premiärtur på skidorna igår var jag uppe i varv och både engagerad och inspirerad, så det bar sig inte bättre än att jag tidigare ikväll anmälde mig till Engelbrektsloppet. Det känns lite nervöst, även om det är 60 km mot Vasaloppets 90 km så har jag hört att det är rätt tekniskt men det får lösa sig i så fall. Falltekniken är ju den första jag börjar få kläm på.

Ingen återvändo, nu blir det skidlöpning för fullt. Blandat med snölöpning, simning, cykling och gym – hur tiden ska räcka till får jag se hur jag ska lösa. Men kul är det!

 

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*