I mål med min insamling “10 kr i timmen” till Diabetsfonden för 2013

VÄLGÖRENHET

I mål med 5 000 kr! I februari förra året startade jag min insamling “10 kr i timmen”, där jag lägger just tio kronor per tränad timme till välgörenhet. Närmare bestämt till Diabetesfonden. Insamlingen löpte på som smort under våren och sommaren, det blev många tränade timmar och många lopp som också loggades. Tillsammans med uppskattade supportrar som också hjälpte till med bidrag flera gånger.

Under hösten så minskade träningsmängden drastiskt, för att inte säga uteblev helt i flera månader. Nybliven pappa och mycket jobb gjorde att jag inte riktigt fick ihop vardagen som tidigare och det blev inte mycket tränat, och därmed inte mycket tid loggad till insamlingen heller.

Men nu med ett nytt år framför mig så har jag börjat komma igång lite igen, gym och löpning främst och det ska till lite simning inom kort. Plus tröstlös väntan på snö för att få njuta av skidåkning, men vi får väl se hur det blir med den saken. Men nytt år så kände jag att det också var dags att avsluta insamlingen för 2013, och att starta ett nytt initiativ.

Så nu har jag lagt ett sista kompletterande bidrag till insamlingen – och den är i mål! 5 000 kr har uppnåtts och betalats till Diabetesfonden. Nu har ny loggning börjat och det blir nya friska träningstag!

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*