Några ord innan marathonutmaningen

UTMANING

Då var det dags. Årets första riktigt stora utmaning är här, Stockholm Marathon. Jag har varit lite skraj hela veckan och det har inte blivit bättre av mina trasiga tånaglar, min vurpa på cykeln, min sträckning i ryggen… kroppen känns lite mör kan man säga.

Till-nummerlapparnaMen igår när jag var och hämtade ut nummerlapparna så vände det lite. Det var nästan som att komma till ett lopp som ska starta faktiskt. Mycket folk i rörelse, en vibration i luften. Det första jag såg var ju välbekanta rader av bajamajor… Sen löparutställningen, ett expo med företag och lopp som gjorde reklam, pastaparty och en riktigt skön stämning under blå himmel och sol!

Just nu på morgonen innan loppet så är det full noja, in och ut på toaletten, prylar överallt, “smarta lösningar” på detaljer som jag ångrar och gör om några gånger. Plus nervösa känslor för hur allt funkar och hur allt känns. Det vanliga med andra ord.

Hjälp mig hjälpa igen

I min insamlingskampanj 10 kr i timmen så skänker jag ju pengar till diabetesforskningen för den tid det tar att springa loppet. Hjälp mig hjälpa – varför inte skänka säg en femtiolapp och matcha min insats. Eller 42 kr, 1 krona kilometern? Pengarna går till välgörenhet och en god sak!

Klicka här för att komma till kampanjen!

banner-tio-kronor-i-timmen_640

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*