Nattlopp i skogen med reflexlöpning – Night Trail Run

TIPS OM LOPP

Det börjar bli svårt för mig som lovat mig själv att hålla igen med lopp i år. Men det ena efter det andra intressanta och lockade loppet dyker ju upp. Nu senast råkade jag på Night Trail Run, ett lopp i skogarna kring Sollentuna den 12 april. Ett traillopp i mörkret, med pannlampa och reflexslinga. Riktigt kul och lite annorlunda tycker jag, löpning med pannlampa är en speciell känsla och dessutom i skogen som extra utmaning.

Jag tyckte faktiskt att jag kände igen loppet, och mycket riktigt var det så. Men förra året var det Haglöfs som stod bakom medan det i år är Addnature som är huvudpartner. Det är förresten via Addnatures webbshop som man anmäler sig, som att köpa en produkt. Inte så vanligt upplägg och lika bra att tipsa om det här. Silva kommer också att vara på plats om du är sugen på pannlampa, jag köpte ju en ny för en tid sen och tycker den räcker bra.

Reflexlöpning och filmer

Att springa i skogen i mörkret med pannlampa kan vara både bra och roligt att träna på innan loppet. På Night Trail Runs sajt har de samlat ett antal platser på kartan där det finns reflexbanor uppsatta, titta närmare här. En annan kul grej att kolla in är en drös med videofilmer från förra året, där kan man få en föraning om vad det handlar om.

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*