Om Springcalle

Jag som driver springcalle.se heter Carl Carnebro och är en glad amatörlöpare. Det jag gillar mest är traillöpning och löpning i naturen, men när det gäller lopp så är det både trail, terräng och asfalt som gäller utan problem. Sen jag startade bloggen har jag även gått utanför löpningen och testat på andra träningsformer som landsvägscykling, längdskidor och simning.

Den här bloggen sattes igång i oktober 2012 för att jag inte kunde låta blir längre. Jag hade under lång tid kommit på mig själv med att tänka ”det här skulle jag velat blogga om” och till slut blev det av.

Utgångspunkten för de flesta persondrivna bloggar är ju personen själv, och så är det för mig också. Jag skriver om mina tankar, mina upplevelser och min väg framåt mot nya mål. Men jag har en ambition om att försöka belysa erfarenheter ur ett nybörjarperspektiv när jag kan.

Om mitt bloggande

Jag bloggar av rent engagemang och intresse, för att det känns som att jag har mycket att skriva om när det gäller löpning och andra träningsformer, mycket att dela med mig av. Jag har ingen agenda, är inte köpt av någon och förespråkar inga särskilda metoder.

Jag är på inget sätt elit eller väldigt erfaren, men har under min löparkarriär ändå gått från ren nybörjare till något annat. Det gör att jag har mycket i färskt minne av första gången jag upptäckte eller upplevde olika saker. Det jag tränar och bloggar om är främst löpning, men ganska mycket om träning överlag och om olika utmaningar jag tar mig an.


Jobb och familj

Utanför min värld av löpning så driver jag en webbyrå med min syster, Webbevakning och jobbar med digital kommunikation i många former. Jag brinner lika mycket för mitt jobb och affärsutveckling som för löpning, och det får jag utlopp för varje dag. Men jag behövde nog den här bloggen för att få ett bra utlopp för löparelden.

Jag bor i södra Stockholm med min sambo Sofia som också är väldigt intresserad av träning. Inte löpning på samma sätt som jag, men spinning, funktionell träning och en del annat. Hon har kört en svensk klassiker och trivs bra på cykelsadeln. Hon är massageterapeut och driver Kroppslyftet – ett hett tips för dig som behöver massage med kraft i nyporna.

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*