Peter vann startplats till Öppet Spår!

UTLOTTNING

Efter att av olika anledningar beslutat mig för att inte åka Öppet Spår nästa måndag, så lottade jag förra veckan ut min startplats i utbyte mot ett blogginlägg. Jag trumpetade ut i olika kanaler och ett gäng personer hörde av sig och var intresserade. Alla hade och har varierade och spännande träningsbakgrunder, där jag i många fall kände igen mig. Eller mnja, vissa delar men många av de som sökte har rejält många fler lopp under fötterna…

Jag drog en vinnare

Efter att ha inväntat anmälningar under en vecka så var det dags. Jag skrev alla namn på små lappar, lade i en burk, satte på locket och skakade om. Sen stack ner handen och drog vinnaren! En värdig vinnare som blev väldigt glad. Men tyvärr också sjuk, och till den grad att han fick lämna återbud och nu håller som bäst på att krya på sig.

Sen drog jag en vinnare till

Inget att göra, fram med burken igen, skaka och dra nästa namn – och jag hade ytterligare en värdig vinnare i handen. En kille från min gamla hemstad Västerås vann och laddar för fullt för Öppet Spår. Han heter Peter Balonius, och man kan läsa mer om honom och hans träning på hans egen sida balonius.se – in och kika!

Peter har lång och gedigen tränings- och lopperfarenhet, dessutom i många olika grenar som simning, cykling, löpning, rullskidor, skidor. Han har genomfört ett flertal Svenska Klassiker, Ultralopp, Halvmaror, Marathon, Triathlon och en Ironman. Vi körde faktiskt samma Halva Ironman förra året, men Peter var lite snabbare har jag nosat upp i resultatlistan. Det är förresten riktigt bra resultat på alla lopp som jag kan se.

Nu ser vi fram emot måndag 24 februari och håller tummarna för bra snöläge, temperatur, utrustning, form, laddning och god stämning. Jag kommer följa och heja på Peter hela vägen in i mål och ser fram emot att publicera hans lopprapport som blogginlägg därefter!

Tröstpris till några till

TischaFör att inte alla skulle gå helt lottlösa för att de inte vann startplatsen, så får både första vinnaren och ett namn till jag drog ur burken ett tröstpris. Jag bjuder på en träningströja med tryck. Trycket får de själva bestämma och det kluras på det nu i veckan, inom kort kommer jag kunna publicera resultatet – hoppas de blir nöjda! Det är ingen startplats, men ändå något. Såhär ser förresten en av mina egna tröjor med tryck ut som jag använder ibland på lopp när jag känner mig i form… Det vill ju till att det blir ett bra lopp om man har sitt namn på ryggen liksom.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Peters Vasalopp, vinnaren av min startplats | Springcalle.se

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*