Lite reklam för Kroppslyftets webbshop för egenvård – med lanseringsrabatt!

TIPS FÖR SJÄLVHJÄLP

Söndagsreklam för Kroppslyftets webbshop, fylld av produkter för egenvård som hjälper dig att lindra smärta, snabbt må bättre, förebygga problem och ta hand om dig själv på enkelt sätt.

Lanseringsrabatt upp till 30 %

Att webbshopen är lanserad firas med en rejäl rabatt, upp till 30 % rabatt på hela sortimentet! Produkter finns i kategorier för huvudvärk, ryggont, nacke & axlar, armar & händer, ben & fötter, bättre hållning, kuddar & madrasser, träning & rehab. Bland annat om du har problem med musarm, stel nacke, rygg eller vill få bättre hållning – in och kika! www.kroppslyftet.se

Några ord om Kroppslyftet

Varför gör jag sån ogenerad och direkt reklam för den här webbshopen då? Är jag en köpt bloggare nu? Inte alls, det är så enkel att det faktiskt är jag själv som skapat webbshopen.

Kroppslyftet massage drivs framgångsrikt av min sambo Sofia, och hennes massörer. Hon är certifierad och engagerad massör och massageterapeut, men för närvarande är den privata verksamheten vilande på grund av mammaledighet. Under mammaledigheten uppstod idén om en webbshop och den delen har jag hand om i företaget. Det känns riktigt kul att allt är på plats och online nu, webbshoppen är ett perfekt komplement till verksamheten.

Några fler länkar för Kroppslyftet
Kroppslyftet.se  |  Kroppslyftets webbshop  |  Kroppslyftet på Facebook

Kroppslyftets Webbshop

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*