Nytt och riktigt roligt – jag är inbjuden till Salomon Advanced Week

SPECIELLT & INSPIRERANDE

Alltså, det här är så kul att jag inte riktigt vet var jag ska börja. Men för en tid sen i samband med anmälan till Kullamannen så fick jag en personlig inbjudan från Salomon att vara med på “Salomon Advanced Week” 29 maj till 1 juni. Att i fyra dagar bo, prata, springa och inspireras tillsammans med Salomon Trail Running Team och andra inbjudna traillöpare. Gänget kommer bo i egna stugor och ladda inför Kullamannen i två dagar innan tävlingen, och man kan prata löpning och trail till luften tar slut utan att någon ledsnar. Antar jag, för det ser jag fram emot!

Jag kommer förstås att både blogga och twittra när det är dags, jag är ivrig att dela med mig. Dels om vad jag lär mig och inspireras av, dels om produkter som jag hoppas få klämma och känna lite på. Men också från olika evenemang, bland annat “Trail Talks” på temat “Att göra det omöjliga möjligt” där Mikael Björk, Viktor Winterglöd, Nathali Nilsson och Robert Lillhonga står för programmet.

Nervositeten som jag känner inför själva loppet och ultrapremiären glöms bort lite när jag tänker på hur mycket jag ser fram emot det här! Det känns häftigt att få vara inbjuden och delaktig i både gänget och sammanhanget. Plus att det kommer mycket folk som jag har koll på digitalt och på håll men som jag inte träffat och ser fram emot att hälsa på. Inte minst flera ur Team Nordic Trail som också ska ner och kämpa med terrängen.

Kort och gott: Wohooo!

1 Kommentar på Nytt och riktigt roligt – jag är inbjuden till Salomon Advanced Week

  1. Det lät ruskigt roligt, har ju visserligen aldrig kört något traillopp men är ändå avundsjuk på dig och din inbjudan ;-)

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*