Test av Tailwind Nutrition pågår

PRODUKTTEST

För en tid sedan fick jag upp ögonen för en energidryck som heter Tailwind Nutrition. Eller rättare sagt, jag blev kontaktad och tillfrågad om jag ville prova – och det ville jag förstås gärna. Inte minst för att jag läste på om Tailwind Nutrition och det verkade lovande och intressant.  Sagt och gjort, jag fick ett paket skickat till mig för att prova. Detta var häromveckan och jag har provat drycken dels på ett cykelpass på ca 4 mil, dels på en långrunda löpning om ca 18 km.

En sak som utlovades var att smaken skulle vara balanserad, inte för stark och inte för söt utan gjord för att kunna drickas länge och ofta. Det lockade och jag tycker det stämde på mitt lilla test, även om jag blandade fel och för koncentrerat på första turen. Men, mycket mer än så kan jag inte säga än. Det blev för korta och för lätta turer för testet och jag behöver prova mer och längre för att uttala mig om hur det funkar. Så jag har nu mer dryck hemma för att prova, fyra olika smaker och tillräckligt för flera rundor löpning och cykel som jag känner är de främsta grenarna för att prova med.

Vad som lockar mig med Tailwind Nutrition

Tailwind Nutrition är ett mindre amerikanskt företag på väg in i Sverige med hjälp av en intresserad återförsäljare. Bara det tycker jag är kul, med en ny aktör. Men framförallt är det vad som utlovas och vad som står de recensioner jag läst som gör mig nyfiken. Det här med en balanserad smak som sagt, men också att man inte ska få ont i magen av det. Att innehållet är genomtänkt och uträknat för användning vid prestation, med syfte att vara komplett för att slippa gels och bars. Plus att det enbart innehåller naturliga ämnen.

Kikar man på citat och recensioner så blir jag ännu mer nyfiken, även om de givetvis är utvalda för att det är positiva. Men det är många som tyckt till oavsett och nu är det min tur. Jag kommer ta de närmaste veckorna på mig och sen återkomma med en närmare recension om löftena infrias. Till dess, läs på lite du också på Tailwind Nutritions webb eller deras Facebook-sida. Återkommer!

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*