Bara tio dagar kvar till Stockholm Trail

TIPS OM LOPP

Tiden går och det är mycket som närmar sig, midsommar, semester och inte minst – Stockholm Trail! Ett riktigt skönt traillopp i Stockholm, har du inte anmält dig än så har du fortfarande chansen.  Välj mellan 5, 10 och 21 kilometer i det gröna. Eller om du vill köra andra grenar också, loppet är en del av Stockholm Challenge som innebär både cykel- och rullskidslopp samma helg.

Favorit i repris – hoppas jag hittar vägen

Det är tredje året i rad som jag springer loppet och jag ser väldigt mycket fram emot det. Det går på hemmaplan för mig och jag gillar verkligen banan och miljön, skön natur och varierat underlag helt klart med en del hinder och utmaningar. Jag har försökt hitta tillbaka till trailen efter loppet men aldrig riktigt lyckats – den här gången ska jag vara riktigt uppmärksam!

Om du också ska springa, hojta gärna till. Vore kul att veta vilka fler som ska ut och kämpa i skogen. Men missar du Stockholm Trail så finns det faktiskt andra sköna traillopp i Salomon Trail Tour den här säsongen.

Stockholm-Trail-hinder-pa-vagen

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*