Träning och insamling i januari

VÄLGÖRENHET

Så jäkla skönt! Nu känns det verkligen som att jag är tillbaka i matchen med träningen, och därmed också nya och friska bidrag till min välgörenhetsinsamling 10 kronor i timmen, till förmån för Diabetesfonden. Den här månaden har jag satt in 175 kr till insamlingen, för i januari har jag lyckats få till hela 17 timmar och 44 minuters träning. Det känns riktigt bra och på god väg mot mitt minimål. Sammanlagd distans blev 85 kilometer, men det är klart att styrketräning inte bidrar till distans även om det adderar träningsmängd i tid.

Den största delen av träningen blev löpning, följt av styrketräning och längdskidor. Jag hade förstås hoppas att längdskidor skulle vara en mycket större andel men det är inte så mycket att göra när det gäller väder och snö. Sen blev det ett enda tillfälle med simning, något som det ska bli mer av framöver. Nu ser jag fram emot februari och en stark fortsättning på träningen, inte minst med en vecka i Sälen och ett litet “träningsläger”.

Traning-Januari

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*