Video på skidvurpor, favorit i repris

VIDEO

Vägen till att bli bättre på längdskidor har varit kort och intensiv. Det har gått fort, men också förstås inneburit en hel del vurpor och fall. Första gången ramlade jag efter knappt 80 meter, mycket stilfullt platt på rygg från i princip stillastående. Jag har tagit det med ro, det hör till och faktiskt har det blivit väldigt väldigt mycket färre vurpor.

I takt med att min teknik blivit bättre och att jag åkt regelbundet och ganska tätt så har jag blivit tryggare, fått bättre balans och är inte samma stela glasspinne av skräck i nerförsbackarna. Men, som sagt. Det har kostat mig ett antal rejäla, små, fåniga eller klantiga vurpor.

Inget är tydligare än videobevis

Sälen på julledigheten tog vi en tur på ett par mig där jag hade min “action camera” på huvudet. Det blev två timmars video, men resultatet egentligen är 3 ihopklippta minuter på fina fall på skidor, men lite ljudeffekter av rädsla här och där.

Nu lägger jag undan skidorna, men ser med glädje fram emot nästa säsong!

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. #Blogg100 - en utmaning vi antar, på vårt sätt - Webbevakningsbloggen
  2. Äntligen snö, äntligen skidor! - Springcalle.se

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*